Ezeket az oldalakat azoknak szánom, akik kezdők, vagy újrakezdők. Ez azért fontos, mert a tartalom ilyen célokat szolgál elsősorban. Az oldalakat Pc-vel készítem, amigás böngészőkkel nem tudom letesztelni, ezért előfordulhatnak hiányosságok, Pl: ékezetek rossz megjelenése, vagy ilyesmi. Illetve a  Nekik általában otthon van az Amigájuk, s máshol van net elérésük, (Pl: munkahely Pc-vel) ezért őket nem zavarja az emiatti hiányosság. De minden építőjellegű kritikát, észrevételt szívesen fogadok.

    FONTOS!!!:     Minden tetöltött anyagnak a read-me -jét olvasd el, s ha abból az derül ki, hogy fizetni kell a használatáért, akkor azt a programot kipróbálás után (24 órán belül) töröld le. Aztán elmész a boltba, megveszed, kifizeted, s akkor használhatod legálisan.
    Jogi, és egyéb viták elkerülése végett semmiért semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valakinek valamilyen problémája van az itt leírtakkal kapcsolatban vagy a megjelenéssel, akkor írjon!

bszggg(at)amiga.hu veszti(at)freemail.hu

Ha valakinek olyan anyagát raktam fel, amit ő nem szeretne kint látni, akkor ugyancsak írjon, s leveszem. Ez előfordulhat, hiszen sok mindent én is a netről töltöttem le.

Javasolt felbontás: 1024x768